lördag 6 februari 2010

Önskningar

Igår firade mellansessan sin 4-årsdag (återkommer med mer rapportering kring detta) och det har varit mycket spänning och förväntan i luften. Högst upp på hennes önskelista stod en lekstuga vilket i vårt fall är en omöjlighet. Inget är väl i och för sig omöjligt men att placera en lekstuga på ett hörn i trädgården som vetter mot ett fyrvägskors och vilket man endast ser om man tittar ut genom storsessans fönster på ovanvåningen känns inte som den mest praktiska placeringen och andra alternativ saknas då trädgården lutar mest överallt. Efter lite funderande hur vi skulle kunna tillmötesgå hennes önskan bestämde vi oss för att röja ur ett förråd (vindsgarderob) som man når genom 4-åringens rum och inreda den så likt en lekstuga som möjligt. Lediga stunder denna vecka har ägnats åt röj, städ, målning och till sist det där roliga piffandet. Mellansessan är helnöjd och det har redan lekts en hel del här inne. Det fiffigaste är kanske också att man kan leka här trots att det ligger en dryg halvmeter snö i trädgården!
Förutom pysslet inomhus har jag skottat, skottat och skottat SNÖ (mannen har legat nedbäddad så det fick bli veckans träning).

Lillsessan har haft en explosionsartad vecka; fått de två första tänderna, lärt sig krypa och sitta på egen hand (fast ett par kuddar runt om skadar ju aldrig!!). Detta har naturligtvis påverkat henne och tyvärr för vår del har nattsömnen varit under all kritik, min högsta önskan nu är att få sova mer än en timme i sträck inatt....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar