fredag 30 april 2010

Om jag skrev att det var länge sedan sist i förra inlägget vet jag inte vad jag ska skriva denna gång. Det var verkligen en evighet sedan jag skrev sist.

En kort uppdatering av vad som hänt här sedan sist;

Fjällsemestern var toppen, verkligen semester. Alla var friska, vi var ute mycket, åt gott, somnade tidigt och var verkligen utvilade när vi kom hem. När de stora sessorna sammanfattade veckan var allt bra men det klart bästa var att vi åt godis precis varje dag!!! Tur att det bara är påsk en gång om året och att de små sessorna är så lydiga (!?) och bara äter lördagsgodis resten av året.

När vi kom hem från fjällen var våren i antågande och vi har njutit av varje dag. Lillsessan har börjat utforska trädgården krypandes i galonbyxor. Tyvärr, till mammans stora förtret, tror hon att det är nödvändigt att smaka på allt också, inklusive jord, sand, småsten och gamla vissna växter.

Förra helgen tillbringade mannen i Dublin. Han kom iväg till sist mellan alla askmoln, som tur var. Jag och goa kompisen Linda hade ju bjudit hit 18 tjejer på en riktigt härlig TJEJFEST! Gott med ett par glas vin efter graviditet och amning. Hellyckad kväll och så härligt att ha huset fullt med underbara vänner. Somnade sent men fick sova 6 timmar utan ett enda avbrott, vaknade som en ny människa till en härlig söndag, solig, varm, full med vitsippor, fika med familj och släkt på altanen, en och annan paket - helt enkelt en perfekt 35-årsdag!
(Saknade mannen så klart men han får väl fira mig en annan dag - hoppas jag!!)